“Hou van het leven dat je leeft”

Voorwaarts Vitaliteit in de Praktijk

Monique van Krieken

Mijn naam is Monique van Krieken. Ik woon in Oisterwijk, waar ik persoonlijke Leefstijlcoaching wandelend in de natuur verzorg. Daarnaast heb ik een praktijkruimte in Gezondheidscentrum Ceres in Heesch.

Mijn levensmotto is “Om gelukkig te zijn moet je dingen doen die je gelukkig maken”

Zelf word ik gelukkig van lekker en gezond koken, de natuur en fijne momenten met familie en vrienden. En ik heb geleerd dat als ik goed voor mezelf zorg ik beter in mijn vel zit en dagelijkse uitdagingen beter aankan. Je eigen leefstijl kan je hierbij helpen of je kunt jezelf in de weg zitten.

Voorwaarts Vitaliteit in de Praktijk

Praktijkervaringen

Josephine (46 jaar) heb ik een half jaar begeleidt. Vanuit haar opmerking “de knop moet om” zijn we aan de slag gegaan met een persoonlijk Leefstijlcoachings traject. Onze gesprekken hebben we afwisselend wandelend in de natuur en in mijn praktijk gevoerd. Aan de hand van inzicht vragen en oefeningen hebben we haar knelpunt ontdekt; Streng voor zichzelf en altijd aanstaan, weinig momenten van ontspanning. Hierdoor weinig energie om gezonde maaltijden te bereiden en met aandacht te eten.

Persoonlijk vond ik de keuze om ook wandelend te coachen enorm bijdragen aan haar ontwikkeling. In de natuur kon ze letterlijk ontspannen en goed tot inzichten komen. We hebben ons in het begin gericht op meer ontspanning in haar leven. De stress nam af en ze kreeg meer energie. Waardoor ze ook energie heeft gevonden om gezonder te gaan koken. In het tweede deel van het traject hebben we daarom meer aandacht geschonken aan gezonde voeding en koken. Aan het eind van het traject zag ik ontspannen Josephine, die lekker in haar vel zit en haar dagelijkse uitdagingen beter aankan.

Client aan het woord:

Josephine: Ik heb de gesprekken met Monique als heel prettig ervaren. Ze heeft concrete handvaten geboden waar ik echt iets aan heb en op terug kan pakken. Ze stelt soms kritische vragen, die me aan het denken hebben gezet. De ontspanningsoefeningen waren fijn, mede door haar prettige en rustige stem.

Wil je ook beter in je vel zitten?

“Als je weet waarvoor je het doet, is de eerste stap gezet”

Een gezonde leefstijl helpt je hierbij. Mijn persoonlijke Leefstijlcoaching is gericht op bewustwording, het pakken van eigen regie en duurzame verandering. Het resultaat is een gezonde leefstijl met meer veerkracht, energie en wilskracht. Je kunt je dagelijkse uitdagingen beter aan.

Persoonlijke Leefstijlcoaching

Voor Organisaties

CooL – Coaching op Leefstijl

Klaar om de regie terug te krijgen?

Twijfel je of ben je zeker van persoonlijke Leefstijlcoaching? Neem contact met mij op om kennis te maken.

© 2023 Voorwaarts Vitaliteit in de Praktijk

Webdesign door PvO Websites & Design